denenarmadebanditen.blogg.se

När jag var 18 år gav jag mig ut på en resa som skulle förändra mitt liv för alltid. Tillsammans med mina 2 bästa vänner planerade jag att tågluffa genom Europa ner till vårt slutmål Sicilien. Vi lämnade Köpenhamn tidigt en lördag morgon. I avklippta militärshorts med texten Lev hårt-Livet är kort gav vi oss ut på vårt stora äventyr. Mindre än ett dygn senare befann vi oss mitt i ett kaos vi aldrig kunna föreställa oss. Vårt tåg hade krockat med ett godståg! Det sista jag minns är mina vänners ryggar på väg ifrån mig, sedan blir allt svart! När jag vaknar upp på ett sjukhus i Baden, en liten ort några mil från Zurich får jag veta att min vänstra arm är borta, mitt ben är brutet och krossat. Här börjar första dagen på resten av mitt liv! Året var 1982 och jag är då 18 år. Ni ska få följa med mig på min livsresa där ingenting är omöjligt och viljan att utvecklas ständigt är närvarande. Välkomna att följa med!

Kommentarer

Postat av: Blogg.se

Publicerad 2016-01-23 14:30:33

Lycka till med din nya blogg!

Svar: Tack! En ny spännande värld ligger framför mig!
Titti Österberg

Postat av: Plettan65

Publicerad 2016-03-11 21:24:54

Lycka till med din nya blogg 😊

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-11-08 19:41:18

Gick igenom i lite tidningar som året runt och hitta ett reportage om dej.Sökte då på ditt namn o hitta din blogg o minns dej från tv'n.
kram Barbro

Svar: Hej BarbroSå roligt att höra! Tack för att du hörde av dig. Jag har av olika omständigheter inte varit så aktiv här på ett tag, tyvärr! Men, år 2017 ska bli ett mer aktivt år med engagemang. Ta hand om dig! Jag känner att det finns så mycket att dela med sig av till andra. Jag hoppas du vill följa mig här framöver!
Varma hälsningar
Titti
Titti Österberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Titti Österberg

Mitt namn är Titti Österberg och jag föddes 1964. Jag tror att det som händer oss i livet gör det av en anledning! Livet är en spännande resa som ger oss insikter längs vägen som får oss att växa som människor. Med hjälp av min egen positiva livssyn, stödjande människor i min närhet, en stark vilja att klara mig själv har jag funnit min väg i livet och ständigt vågat utmana mig själv. Jag bor i den havsnära staden Landskrona i Skåne tillsammans med min man Jonas. Våra två vuxna barn Nicole och Douglas är starka förebilder som ger mig stöd längs vägen! Min familj gör mig stark, trygg & ödmjuk! Ni kommer att få dela mina tankar, upplevelser och utmaningar i livet med en arm. NI kommer även att få möta mina nära och kära som är en så stor del i den jag är idag. Som den nyfikna själ jag är vill jag gärna ta del av era upplevelser och tankar. Tillsammans kan vi skapa magi!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela